ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Αγαπημένα μας μέλη, σας ευχόμαστε μια όμορφη χρονιά, με ευχάριστες στιγμές και ωραίες εκπλήξεις για όλες και όλους. Χαμόγελα για το 2024 και καλλιτεχνικές επιτυχίες.
Σας προσκαλούμε στην κοπή της πίτας του Σωματείου μας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 17.00 (Χαρ.Τρικούπη 7Α, 4ος όροφος).
Με χαρά περιμένουμε να σας δούμε και να τα πούμε από κοντά.
Ευελπιστούμε να μας τιμήσετε.
Το Δ. Σ.

Αρχαιρεσίες 2023

Οι αρχαιρεσίες του σωματείου έγιναν στις 17 Ιανουαρίου 2023

και σε σώμα ήρθαμε στις 10 Μαρτίου του 2023.

Πρόεδρος Αίμων Γαροφάλλου

Αντιπρόεδρος Σοφία Καπετανάκου

Γεν. Γραμματέας Αντώνης Σιγάλας

Ταμίας Λάγια Τζώρτζη

Έφορος Ιωάννης Μεταλληνός

Μέλος Αντωνία Καλογήρου

Μέλος Κατερίνα Σκρέκη

Έκτακτη Ανακοίνωση

Χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα μέλη μας .
Ευχόμαστε μια καλή δημιουργική χρονιά με επιτυχίες και κάθε προσωπική επιθυμία για όλους!

Ενημερώνουμε τα μέλη του σωματείου μας, ότι έχει ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα για το καλλιτεχνικό επίδομα – βοήθημα των 534€ για τον μήνα Ιανουάριο 2022 , όπως δόθηκε και τους περασμένους μήνες σαν ενίσχυση λόγω της πανδημίας και των lockdown. Βασική προϋπόθεση όπως και τις προηγούμενες φορές είναι η εγγραφή στο καλλιτεχνικό μητρώο.

Όμως μάθαμε ότι δυστυχώς έχει ενεργοποιηθεί μόνο για συγκεκριμένους κωδικούς όπως δηλαδή μόνο για εργαζόμενους σε νυχτερινά κέντρα και πάλι όχι σε όλους.

Διαμαρτυρόμενοι σε αυτό, διότι όπως γνωρίζουμε όλοι μας ο κλάδος των καλλιτεχνών έχει πληγεί σε όλους τους τομείς και βαθμίδες , συμμετέχουμε κι’ εμείς στην πανκαλλιτεχνική διαμαρτυρία που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου ώρα 13:00 στην πλατεία Συντάγματος και καλούμε όποιο μέλος θέλει να μας συναντήσει μπροστά στο ΚΕΠ στην γωνία Λεωφόρου Αμαλίας και Όθωνος.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Και πάλι χρόνια πολλά και καλά με υγεία και ευτυχία σε όλους.

Translate »